AVON ANEW PERFECT SKIN - Krema za područje oko očiju


Nakon duže pauze sa pisanjem bloga, objavama na facebook stranici i instagram profilu pokrenula sam se nakon paketića koji sam odbila od Avona ali recenzija o ovom proizvodu je morala potrajati duže vrijeme kako bih maksimalno iskoristila kremicu namijenjenu području oko očiju. 
Sigurna sam da ste do sada vidjele novu Anew liniju proizvoda namijenjenu 25+ koja sadrži pet proizvoda i u ponudi je od 28. maja:

  • dnevna krema
  • noćna krema
  • krema za područje oko očiju
  • tonik za lice
  • BB krema 
Anew Perfect Skin Wide Awake krema za područje oko očiju dolazi u tubici od 15 ml i kataloška cijena je 11,90 KM. Tubica dolazi u ružičastoj kartonskoj kutiji prepoznatljivoj za ovu kolekciju  i zaštićena je  providnom folijom što me veseli jer znam da proizvod nije otvaran dok nije došao u moje ruke. Tekstura kreme je lagana, osvježavajuća i odlično hidratizira područje oko očiju. Zahvaljujući Avon Perfect Exclusive Cell kompleksu koji obnavlja ćelije kože i time povećava elastičnost i prirodni sjaj a koža djeluje odmornija.

Dovoljne su male količine za nanošenje a zahvaljujući nemasnoj, brzo upijajućoj teksturi koža je mekana i hidratizirana. Pomoću aplikatora na tubi sasvim lagano se dozira željena količina proizvoda. 

Anew kremu za područje oko očiju sam nanosila dva puta dnevno, nakon jutarnje i večernje njege. Krema je namijenjena svim tipovima kože i ne izaziva nikakve iritacije ili komplikacije s tim da se treba voditi računa prilikom nanošenja - krema za područje oko očiju se ne nanosi preblizu očima ili na kapak! 

Da li ste probale neke od proizvoda iz nove Avon Perfect Skin kolekcije? 
Kakva su vaša iskustva?

Nema komentara:

Objavi komentar