EMPTIES #5 - Potrošeni proizvodi


Kasnim sa potrošenim proizvodima iz januara gotovo cijeli mjesec dana. Zbog toga sam se danas natjerala da napišem 10 mini recenzija. U nastavku saznajte koji proizvodi su me razočarali a kojim proizvodima se rado vraćam. 
1. BALEA MED -  Šampon 

Isrena da budem ne znam zbog čega sam ja kupila ovaj šampon sa neutralnom pH vrijednošću kada nemam nikakvih problema sa osjetljivošću tjemena. Šampon stvara bogatu pjenu i ima neki meni čudan miris. Ništa specijalno kada je u pitanju kosa i čistoća kose. Kako sam navela da nemam problema sa osjetljivim tjemenom ne mogu reći da li zaista radi svoj posao. Ja ga definitivno neću ponovo kupiti jer mi zaista ne treba :D

2. BALEA - Šampon za suhu kosu sa kokosovim uljem 

Ovaj šampon je namijenjen kosi sa suhim tjemenom. Poslije ovog šampona kosa mi se brže mastila nego inače pa sam ga potrošila kao gel za tuširanje. Uživala sam u mirisu kokosa ali kupovinu više neću ponoviti. 


3. ALVERDE - Šampon za oštećenu kosu

Alverde proizvodi za kosu su moja nova ljubav i trenutno istražujem šampone koji su u ponudi. O ovom šamponu sam napisala recenziju koju možete pročitati na linku. Poslije ovog šampona kupila sam Alverde šampon za masnu kosu koji trenutno testiram pa ćemo vidjeti rezultate. 

4. DOVE - Gel za tuširanje

Dove gel za tuširanje je ljubav kada su tuširalice u pitanju. Prijatan miris, kremasta tekstura koja pravi bogatu pjenu opušta sva vaša čula. Ovo je jedan od mojih favorita kada su  u pitanju gelovi za tuširanje i definitivno ću ponoviti kupovinu. 

5. ORIFLAME - Mystic spell  gel za tuširanje

Ovo je bio potpuni promašaj s kupovinom gela za tuširanje. Ne sviđa mi se ni miris, ni tekstura ni sastav koji je pun loših sastojaka. Na kraju ga nisam mogla potrošiti ni kao sapun za ruke i pola je završilo u korpi za smeće. 

6. DOVE - Original dezodorans

Dove original dezodorans koristim ukoliko sam duže vremena izvan kuće. Uvijek se vraćam ovom dezodoransu kada su u pitanju posebne prilike s tim da preferiram dezodoranse bez aluminija, parabena i ostalih loših sastojaka. 

7. BURRA - Sun protect spf 50

Burra kremu sa zaštitnim faktorom 50 sam kupila na prelazu proljeće / ljeto 2017. godine i potrošila je tek u januaru 2018. Nanosila sam je svakodnevno u ljetnom periodu dok u jesen i zimu sam koristila ukoliko izlazim vani na duži period. Recenziju o ovom proizvodu možete pročitati na linku.


8.ECO MEDICO- Medna maska protiv akni i bubuljica 

Medne maske su mi omiljene u njezi kože i pored 4 koje koristim medna maska protiv akni i bubuljica je prva koju sam potrošila. Nakon smanjenih bubuljica rješavam problem hiperpigmentacije i neujednačenog tena. O ovom brendu i maskama možete pročitati na linku.

9. HIMALAYA - Antiseptic krema 

Himalaya antiseptic krema je namijenjena za obnavljaše i zaštitu oštećene kože. Ja sam nanosila ogrebotine zbog antibakterijskog svojstva kreme. Miris je jako prijatan a rane brzo zacjeljuju. 

10. BALEA - Aqua papirna maska za lice

Uvijek imam po jednu ovu masku u zalihama. Pomaže u dehidrataciji kože i zahvaljujući cijeni i rezultatima uvijek se vraćam Balea Aqua hidratantnoj maski za lice. Da li ste koristile neke od ovih proizvoda? 
Kakva su vaša iskustva?

Nema komentara:

Objavi komentar