EMPTIES #4


U posljednjem postu u 2017. godini donosim vam osam mini rezencija proizvoda koje sam potrošila u decembru. Mnogo potošenih proizvoda sam bacila i nisam sačuvala za ovaj post što zbog nedovoljno prostora za odlaganje ambalaža što zbog manjka slobodnog vremena. Zbog toga sam odlučila čuvati ambalaže od decembra i predstaviti vam proizvode koje sam u proteklom periodu potrošila.


1. Loreal Elseve Extraordinary Clay Shampoo 

Sigurna sam da ste primjetili veliku prašinu kada je lansirana Loreal Elseve Extraordinary linija proizvoda za kosu na bazi gline. Da li je i vas privukla reklama i isprobavanje nečeg novog za kosu. Ja sam sačekala sniženje i kupila samo šampon, bez maske i regeneratora za kosu. Za potpune efekte se preporučuje korištenje cijele kolekcije. Pošto sam koristila samo šampon nisam vidjela neke razlike u odnosu na druge šampone. Kosa je čista, mekana i nakon dva dana prljava. Meni ništa posebna linija, mada ne mora značiti da ne valja ako se upotpuni sa maskom. 

2. Nivea Creme Care gel za tuširanje

U Nivea tuširalici sam uživala, ali bukvalno. Odlična kremasta tekstura koja kožu ostavlja mekanom i mirisnom. Potrebne su male količine da imate kremastu teksturu u kojoj uživate prilikom tuširanja. Nakon ove idem u istraživanje Nivea tuširalica. 

3. Head&Shoulders Classic Šampon 

Ovaj šampon je namijenjen ---- kosi. Head&shoulders brend je poznat po reklamam šampona protiv peruti alii... Ja se s ovim šamponom nisam izborila protiv peruti i kosa mi se brže mastila nakon pranja ovim šamponom. Kupovinu ovog šampona ne ponavljam.


4. Eco Medico Medna maska protiv akni i bubuljica

Medna maska protiv bubuljica je moj favorit kada su u pitanju maske za lice. Detaljnu recenziju o ovom proizvodu možete pročitati na linku.

5. Farmasi Natural Maska od krastavca

Masku od krastavca sam koristila za hidratiziranje kože, najviše u prelaznim periodima zima - proljeće i ljeto - zima. Tekstura je masnija što manje odgovara mom tipu kože ali sve u svemu nije loša maska za priskočiti u pomoć pri dehidratizarinoj koži lica. 

6. Dr. Tuna krema za lice od nevena

Još jedan proizvod kada je u pitanju spašavanje kože od dehidratacije. Kada je u pitanju ova kremica za lice koristila sam je i prilikom nadražene kože, crvenila i osipa. Zbog rijetke teksture može trajati dugo. 

7. Avon Nutra Effects piling za lice

Nutra effects piling je odličan za sedmičnu rutinu njege lica. Ima prijatan miris, kožu čini mekanom i očišćenom. Recenziju o ovom proizvodu možete pričitati na linku.

8. Avon Care krema za ruke 

Krema za ruke od kakao butera je obavezna u mojoj torbi. Prestajala sam brojati koje je po redu potrošeno pakovanje. Miris je odličan, krema se brzo upija i ne ostavlja masnu kožu ruku. Moram što prije nabaviti novo pakovanje ove kremice.  Da li ste koristili neke od ovih proizvoda? 
Pišite vaša iskustva.

Nema komentara:

Objavi komentar