CD - Dezodoranas u spreju


Danas vam pišem o njemačkom proizvodu koji je u prodaji na našem tržištu od ljeta i možete ga pronaći na policama DM drogerija. Radi se o CD brendu koji u svom asportimanu nudi  dezodorans, roll on i vodicu u spreju koji dolaze u tri različita mirisa: nar, lopoč i narandža. Za početak sam se odlučila na dezodorans od nara pa da vidimo kakvi su utisci.
Ambalaža je klasična za dezodoranse sa raspršivačem i poklopcem na vrhu. Dizaj proizvoda je odličan, bijela i crvena boja koja asocira na boju nara daje dodatnu notu samoj priči. Količina od 150 ml je sasvim dovoljna a cijena i više nego pristupačna s obzirom da ovaj proizvod ima sastav bez štetnih sastojaka. Raspršivač dezodoransa je dodatni plus jer nije prejak i fino rasporedi proizvod u jednakoj količini. Ne ostavlja bijele tragove na koži ili odjeći. 

Pored primamljive ambalaže koja je nezaobilazna na policama glavni razlog zbog kojeg sam kupila CD dezodorans jeste sastav. Ovi proizvodi ne sadrže štetne sastojke poput aluminijeve soli, parabena, mineralnih ulja i drugih štetnih sastojaka koje treba izbjegavati u proizvodima. Sam logo firme glasi ''Mojoj koži je potrebna voda i CD'' i opisuje filozofiju postojanja najpoznatijeg njemačkog brenda za njegu tijela. Kada su u pitanju proizvodi ove vrste potreban je dodatni oprez radi našeg zdravlja!

CD dezodorans od nara je jedno pravo osvježenje kada su dezodoransi u pitanju. Definitivno krećem u istraživanje ostatka proizvoda koji imaju u ponudi. Vremenski period trajanja dezodoransa na koži je i više nego odličan. U poređenju sa nekim proizvodima koji su skuplji i poznatiji nisam primjetila ogromnu razliku kada je riječ o dužini trajanja. Zbog toga vam preporučujem CD dezodoranse, na vama je da izaberete notu u kojoj ćete uživati. 

CIJENA: 5,45 KM
Da li ste probali CD proizvode?
Kakvi su vaši utisci?

Nema komentara:

Objavi komentar