AVON ANEW CLINICAL - Infinite Lift Serum za lice


Na red je došla recenzija prvog Anew Clinical proizvoda u mojoj preparativi. Riječ je o Infinite lift serumu za lice koji koristim u večernjoj njezi lica i iako nije potrošena cijela tubica želim vam prenijeti iskustva jer sam do sada zadovoljna rezultatima.

Šta proizvođač kaže? 

Infinite Lift učvršćujući serum trenutno zaglađuje i učvršćuje kožu. Serum ima koncentriraniju formulu od kreme  te ciljano djeluje na željena područja kože lica. 

Proizvod dolazi u bijeloj katronskoj kutiji zaštićenoj prozirnom folijom. U kartonskoj kutiji pored ambalaže nalazi se papir sa upustvom i opisom proizvoda. Ambalaža proizvoda ima drugačiji dizajn i izgleda luksuzno u odnosu na druge proizvode koje koristim. Tubica je zaštićena plastičnim poklopcem, a doziranje funkcioniše na okretanje tube na ''ON'' i nakon pritiskanja tube serum izlazi kroz roll-on kuglicu. Roll-on kuglica omogućava higijensku primjenu i zaštitu proizvoda jer tubica se ne otvara i serum nema dodira sa zrakom što je ogroman plus kod ovog proizvoda. Čista desetka za osmišljenost dizajna i način funkcionisanja. 

Tekstura kreme je lagana, hidratizirajuća i ima gušću teksturu u odnosu na kremu. Nakon nanošenja ostavlja ljepljivi osjećaj na licu dok se u potpunosti ne upije u kožu. Zbog toga ne preporučujem nanošenje seruma neposredno pred spavanje jer će vam se serum lijepiti za jastuk. Također, potrebno je nanijeti serum u tanjem sloju jer se brže upija u kožu a ostavlja isti efekat kao i deblji sloj. Što se tiče seruma ove vrste bitno je količina koju nanosite na lice. Ukoliko nanosite tanak sloj, koža brže upija i nije ljepljiva dok kod debljeg nanošenja imate ljepljiv osjećaj i serum se sporije upija.  

Boja seruma je žućkasta i ima neobičan miris ali ugodan i zadržava se na koži duži period nakon nanošenja. Tekstura seruma je odlična jer zahvaljujući posebnoj formuli lagano zateže i učvršćuje kožu lica te su vidljivi rezultati ujutro poput svježe i odmorne kože. Ja sam serum koristila svaku drugu noć nakon detaljnje njege (umivanje gelom, maska, tonik) nakon nanošenja tonika. Zbog mog problematičnog lica ja nanosim na cijelo lice mada se može nanositi samo na određena željena mjesta po licu ukoliko imate neke tamne mrlje. 

Zahvaljujući roll-on kuglici uživam prilikom stavljanja seruma na lice koje iskoristim kao mini masažu lica a ostatak seruma utapkam prstima u kožu. Zbog toplijih dana serum čuvam u frižideru kao i većinu stvarčica za njegu kože. Jedini nedostatak jeste bijela boja ambalaže kroz koju je nemoguće vidjeti količinu proizvoda koja je ostala dok se tuba ne okrene prema jakoj svjetlosti. 

Kada su u pitanju rezultati seruma mogu reći da sam zadovoljna korištenjem ovog proizvoda i za večernju njegu lica je odličan iako je namijenjen i za jutarnju i večernju njegu lica. Ja bih ipak preporučila korištenje za večernju varijantu. Tamne flekice od bubuljica se smanjuju a koža izgleda zdravo i njegovano.

KOLIČINA: 30 ml


Nema komentara:

Objavi komentar