NISAR - Šumeća kugla za kupanje (lotos)Kišni vikend proveden kući je odličan za testiranje novih proizvoda te da sebe  razmazite dobrom kupkom. Zahvaljujući sajmu prirodnih domaćih proizvoda ispred Ekonomskog fakulteta u Sarajevu otkrila sam brend koji se pored ostalih proizvoda bavi i pravljenjem šumećih kugli za kupanje. 
Sigurna sam da ste do sada čule ili vidjele način na koji ove kugle funkcionišu. Odavno ih želim probati i jedino mjesto do sada gdje sam pronašla su u Lush prodavnici u BBI - u ali cijena ... Iskreno bilo mi je žao dati nekih 12-13 KM za jednu kuglu da bih ugodila sebi jednom kupkom. Zahvaljujući sajmu pronašla sam ove kugle i to slučajno prolazeći jer sam imala namjeru kupiti nešto drugo a zbog malo slobodnog vremena nisam uspjela sve obići i pogledati tako da je i ova kupovina obavljena na brzinu. 

Što se tiče brenda Nisar nisam uspjela pronaći mnogo informacija tako da ono što znam je na osnovu facebook profila. Na kugli ne piše sastav a pretpostavljam da su rađene po receptima koje možete pronaći na netu - soda bikarbona, limuntos, eterična ulja, kokosovo ili maslinovo ulje i boja za hranu. 

Nisam obraćala pažnju na mirise i uzela sam kuglu zbog plave boje a tek poslije sam vidjela da ima ekstrakt lotosa. Pored ovog mirisa možete pronaći i druge koji vama odgovaraju a znam da ima vanilija jer ju je kolegica uzela. I zahvaljujući ljubaznoj gospođi koja je radila na sajmu dobila sam kuglu umotanu u mrežicu tako da su odlične i za poklona kome će se svi oduševiti. 

Uživala sam u opuštajućoj kupki, blagog mirisa. Nakon što se kugla istopila voda je bila plave boje. Ne morate brinuti da će boja ostati na kadi - neće. Odlične su za djecu jer će im kupanje biti puno zanimljivije na ovakav način. 

Nema komentara:

Objavi komentar