OK BIOCOSMETICS - BB krema za žene 6u1


Danas vam donosim treću po redu recenziju o OK Biocosmetics prirodnim kremama za lice koje možete kupiti u svim dm marketima u Bosni i Hercegovini a nadam se u skorije vrijeme i u regionu. Kako već mjesec dana uživam u preparativi ovog brenda danas vam donosim recenziju o BB kremi za lice namijenjene ženama jer u ponudi imaju i BB kremu za muškarce. 
Ambalaža ove kreme za lice je prepoznatljiva za OK Biocosmetics kreme za lice. Krema dolazi u kartonskoj kutiji na kojoj se nalaze sve informacije o samom proizvodu (opis proizvoda, sastav, proizvođač, količina) dok na samoj ambalaži kreme možete pronaći naziv kreme i kojem tipu kože je namijenjena. Također, krema dolazi zaštićena dodatnim poklopcem - stoperom da se krema ne bi prosula iz ambalaže ili prilikom transporta previše ''hodala''. 

Kada otvorite ambalažu kreme vidjet ćete da je napunjena do vrha (na mojim slikama to nije tako jer sam kremu koristila 2-3 puta prije slikanja) tako da ste sigurni da ste kupili 30 ml kreme. Ono što me uvijek nerviralo jeste velika ambalaža nekih proizvoda a unutra nije puna. Bez obzira što je ispunjena količina navedena na proizvodu nemam lijep osjećaj kada ugledam nepotpunu ambalažu ali sa ovim brendom s tim neće imati problema. 

OK Biocosmetics BB krema za žene 6u1 je namijenjena kombinovanoj koži lica. Zahvaljujući prirodnim sastojcima i prirodnom BIO aktivnom kompleksu za hidrataciju pruža koži jedinstvenu njegu i zaštitu. Kokosovo ulje djeluje protuupalno i regenerativno a u jednom od postova sam spomenula korištenje kokosovog ulja na jedan period radi obnavljanja kože lica. Hijaluronska kiselina djeluje u dubljim slojevima kože i na taj način smanjuje poremećaje na koži. Ujednačava ten, vlaži, štiti kožu od sunca i starenja te daje zdravi sjaj kože. Zahvaljujući vitaminu E koža je mekana.

Tekstura kreme je odlična i lahko razmaziva. Krema će vam ujednačiti ten i prekriti manje nedostatke dok problem sa većim nedostacima kože ćete morati koristiti korektor radi boljeg prekrivanja kao što je slučaj kod mene. Iskreno se nadam da će u skorijem vremenu i meni biti dovoljna samo ova BB krema za nanošenje na lice jer problem sa bubuljicama se zahvaljujući dnevnoj whitch hazel i alantoin i noćnoj kremi od brusnice i manuke znatno smanjio a koža izgleda bolje. Ono što je najbitnije neće vam izazvati probleme na licu poput bubuljica.  

Krema je idealna za žene sa kombinovanim tipom kože i manjkom hidratacije koje žele ujednačen i zdrav izgled kože lica. Mama je također oduševljena ovom kremicom i uvijek je pronađem u njenom neseseru i kaže da joj je ovoj najbolja krema u boji koju je do sada koristila. Ja i mama uživamo u ovoj kremi a nadam se da ćete i vi prije svega jer je ovo jedan prirodan proizvod odličan za svakodnevni make up.


Da li ste koristile ovu kremu?
Kakva su vaša iskustva?

Nema komentara:

Objavi komentar