BYPHASSE - Nourishing Body Milk


Danas sam vam odlučila pisati o ljubavi na prvi miris. Da li vjerujete u ljubav na prvi miris, nešto kao ljubav na prvi pogled? U mom slučaju, može se reći da je oboje u pitanju. Ovaj proizvod je osvojio moje srce čim sam ga otvorila nakon plaćanja na kasi jer nisam mogla sačekati da dođem kući. Zbog čega? Kako se Byphasse pojavio na bh tržištu, osvojio je mnoga srca, ponajviše ovim mlijekom za tijelo zbog same kvalitete i cijene. Jednostavno, nisam mogla izdržati da nemam neki proizvod ovog zaista hvaljenog branda. 

Naime, Byphasse je španski brand čija se kozmetika temelji na bazi termalne vode. Širok asortiman proizvoda ovog brand-a je pristuan u preko 60 zemalja, a od juna mjeseca je dostupan na policama u Bosni i Hercegovini. Proizvodi su prepoznatljivi po velikim ambalažama pastelnih boja i jako povoljnim cijenama. Pored toga što su cijene povoljne, stalno možete pronaći neke od ovih proizvoda na akciji u dm i cm marketima. 

Što se tiče ljetnog perioda nisam stalno koristila jer koža nije zahtijevala dodatnu hidrataciju. Međutim, u jesenjem i zimskom periodu, koža se mijenja i peruta  čime mi poručuje da ju je potrebno dodatno njegovati i hidratizirati. Zbog toga sam se odlučila na mlijeko za tijelo od badema koje mi svako jutro i navečer pred spavanje, svojim mirisom popravi raspoloženje. 

Byphasse Nourishing Body Milk je klasične mliječne teksture i nježnog mirisa koji se zadržava na koži par sati. Kada stavim mlijeko na tijelo, koža je u potpunosti bijela ali nakon razmazivanja upija se i ne ostavlja nikakav film na koži. Kada imam vremena ne razmazujem previše mlijeko već ostavim da se samo upije i nestane bijeli film. Od količine koju nanesete, zavisit će koliko treba vremena da se mlijeko upije u kožu. Ono što je najbitnije, ne ostavlja ljepljiv ili mastan trag na koži već imate osjećaj hidratizirane, mekane i mirišljive kože. Pored toga, otkrila sam  još nešto korištenjem ovog mlijeka. Korijen dlake na nogama nije jak kao prije i same dlake su se prorijedile i njihov rast je usporen. Ja sam ostala u čudu i nisam mogla vjerovati da je to od ovog mlijeka. Kako i zašto, vjerujte da ni sama ne znam ali znam da ću ovo mlijeko nastaviti svakodnevno koristiti.

Zaključak: Preporučujem da probate ovaj proizvod i uživate u njegovom mirisu. Koža će vam biti zahvalna ali i novčanik jer za jako nisku cijenu dobijete 500 ml kvalitetnog proizvoda koji može dugo trajati. 


Nema komentara:

Objavi komentar